Kies een taal

Nederlands
Français
English
nl

Industriële installaties - Elektriciteitswerken

Bij E&M Projects kunt u terecht voor het uittekenen, de installatie en het onderhoud van uw elektrotechnische installatie en nutsvoorzieningen, bordenbouw, elektrische faciliteiten, kabel- en kortsluitberekening en persluchttoepassingen.

Totaalprojecten met uitwerking van A tot Z

Ontbreken technische schema’s van uw elektriciteitsinstallatie? Of is een nieuwe update nodig?

E&M tekent en werkt uw installatie uit, conform de geldende normering. Wij analyseren de bestaande situatie en voeren ook haalbaarheidsstudies uit voor toekomstige projecten.

Onder meer voor een uitbreiding of aanpassingsproject van uw elektrotechnische installatie, de samenbouw en bekabeling van uw systemen, herconformisering van uw elektrische installatie of bekabelingsprojecten kunt u bij ons terecht.

Vereist uw project een specifieke aanpak? Kom bij ons langs en we bekijken vrijblijvend hoe we samen tot het beste resultaat kunnen komen. Neem contact op.

Na de installatie bezorgen wij u alle noodzakelijke documenten, gaande van de schema’s, kabel- en kortsluitstroomberekeningen tot het verplichte veiligheids- en technisch dossier.

Bordenbouw

Een degelijk, op maat samengesteld elektrisch bord is cruciaal voor uw elektrische installaties. Het uitwerken ervan vraagt de nodige expertise. Ons team is steeds perfect op de hoogte van de meest recente wetgeving en plaatst en vervangt uw elektrisch bord dus volgens de geldende normen. We testen ook elk elektrisch bord uitgebreid, zo zijn we zeker van de kwaliteit.

Neem contact op voor meer info.

Industriële verlichting

E&M Projects is gespecialiseerd in industriële verlichting. Wij helpen u om zuiniger om te gaan met licht zodat uw energierekening daalt. Een betere afstelling van uw lichten, het aanpassen van de sturing of verplaatsen van lichtpunten, levert snel return on investment op. De juiste verlichting op de juiste plaats zorgt bovendien voor een meer comfortabele en veiliger werkomgeving voor uw personeel. Ook voor advies bij de omschakeling naar ledverlichting en relighting projecten kunt u bij ons terecht.

Kabel- en kortsluitberekening

Voor het efficiënt en veilig functioneren van uw installatie moeten de leidingen perfect gedimensioneerd zijn. Daarnaast moet elk systeem voldoende onderbrekingsvermogen hebben. Anders is het risico op kortsluiting groot. E&M Projects helpt u met uw kabelberekening en kortsluitberekening.

Perslucht

E&M Projects begeleidt u bij de uitbreiding en vernieuwing van uw persluchtnetwerk. Elk persluchtnetwerk is uniek. Daarom analyseren en visualiseren wij grondig uw verbruikspatronen, drukverliezen en knelpunten. We lossen het lek of probleem op met een maximum aan perslucht en een minimum aan energieverbruik.

Neem contact op.

Welke services bieden we u nog?

We beschikken over geroutineerde medewerkers met de nodige know-how om de klus voor u op een veilige en efficiënte manier te klaren. We kunnen u ondersteunen in de analyse-fase, de planningsfase, de implementatie-fase, de productie-fase en de onderhoudsfase.

Industriële installaties - Elektriciteitswerken

Voor zowat al uw elektriciteitsvraagstukken op en rond uw machines of in uw gebouw heeft E&M Projects een oplossing.

Preventief en regulier onderhoud

Bij E&M Projects zorgen we dat uw installatie steeds in een optimale staat verkeert. Wij ontzorgen u op een professionele en klantvriendelijke manier.

Machineoptimalisatie

Bij E&M Projects denken we met u mee om het maximum uit elke installatie te halen, door de juiste aanpassingen en automatisaties te doen.

Technische interventies

Snel en goed geholpen worden als er een technische interventie nodig is. Dat is wat u verwacht. En daar gaat ons ervaren team elke dag voor.

Industriële verhuizingen

Een industriële verhuizing is geen sinecure. Ons team zorgt voor het loskoppelen, transporteren, terugplaatsen, aansluiten en afstellen van uw machinepark. Zo bent u snel weer ‘up and running’.