Kies een taal

Nederlands
Français
English
nl

Industriële verhuizingen

Bij de installatie en het verhuizen van machines en installaties komt heel wat afbouw- en montagewerk kijken. E&M Projects beschikt over ervaren technici die uw machine demonteren en klaar maken voor het transport. We helpen u ook bij de plaatsing op de nieuwe locatie. Met onze expertise kunnen we u bijstaan bij zowel het loskoppen, verplaatsen, transporteren, terugplaatsen als aansluiten van uw machinepark. We zorgen ervoor dat alle installaties ook weer perfect afgesteld zijn en klaar voor gebruik. Alles gebeurt steeds in overleg met u. We bereiden deze verhuizing optimaal voor zodat de stilstand van uw machine tot een minimum beperkt blijft.  

Heeft u machine enkel een onderhoud nodig?

Welke services bieden we u nog?

We beschikken over geroutineerde medewerkers met de nodige know-how om de klus voor u op een veilige en efficiënte manier te klaren. We kunnen u ondersteunen in de analyse-fase, de planningsfase, de implementatie-fase, de productie-fase en de onderhoudsfase.

Industriële installaties - Elektriciteitswerken

Voor zowat al uw elektriciteitsvraagstukken op en rond uw machines of in uw gebouw heeft E&M Projects een oplossing.

Preventief en regulier onderhoud

Bij E&M Projects zorgen we dat uw installatie steeds in een optimale staat verkeert. Wij ontzorgen u op een professionele en klantvriendelijke manier.

Machineoptimalisatie

Bij E&M Projects denken we met u mee om het maximum uit elke installatie te halen, door de juiste aanpassingen en automatisaties te doen.

Technische interventies

Snel en goed geholpen worden als er een technische interventie nodig is. Dat is wat u verwacht. En daar gaat ons ervaren team elke dag voor.

Industriële verhuizingen

Een industriële verhuizing is geen sinecure. Ons team zorgt voor het loskoppelen, transporteren, terugplaatsen, aansluiten en afstellen van uw machinepark. Zo bent u snel weer ‘up and running’.