Kies een taal

Nederlands
Français
English
nl

Preventief en regulier onderhoud

We zorgen ervoor dat uw installatie steeds in een optimale staat verkeert. Door een onderhoud op regelmatige basis blijft uw machinepark performant en vermijdt u hoge kosten door defecten. Wij ontzorgen u op een professionele en klantvriendelijke manier.

Welke services bieden we u nog?

We beschikken over geroutineerde medewerkers met de nodige know-how om de klus voor u op een veilige en efficiënte manier te klaren. We kunnen u ondersteunen in de analyse-fase, de planningsfase, de implementatie-fase, de productie-fase en de onderhoudsfase.

Industriële installaties - Elektriciteitswerken

Voor zowat al uw elektriciteitsvraagstukken op en rond uw machines of in uw gebouw heeft E&M Projects een oplossing.

Preventief en regulier onderhoud

Bij E&M Projects zorgen we dat uw installatie steeds in een optimale staat verkeert. Wij ontzorgen u op een professionele en klantvriendelijke manier.

Machineoptimalisatie

Bij E&M Projects denken we met u mee om het maximum uit elke installatie te halen, door de juiste aanpassingen en automatisaties te doen.

Technische interventies

Snel en goed geholpen worden als er een technische interventie nodig is. Dat is wat u verwacht. En daar gaat ons ervaren team elke dag voor.

Industriële verhuizingen

Een industriële verhuizing is geen sinecure. Ons team zorgt voor het loskoppelen, transporteren, terugplaatsen, aansluiten en afstellen van uw machinepark. Zo bent u snel weer ‘up and running’.