Kies een taal

Nederlands
Français
English
nl

Machineoptimalisatie

Als onafhankelijke partner denkt E&M Projects met u mee om uw machines productiever te maken, te vereenvoudigen en te verbeteren. Uiteraard werken we steeds in functie van een lange levensduur voor uw installatie. Wij zorgen onder meer voor de optimalisatie van uw productielijn, van de engineering van het concept tot het uitvoeren ervan en het uitbreiden van de productiecapaciteit.

Automatisatie

Steeds meer bedrijven bekijken de mogelijkheden om onderdelen van hun productie te automatiseren. E&M Projects maakt werk van geautomatiseerde oplossingen die zowel uw productiviteit als de veiligheid maximaliseren. We bieden een compleet dienstenpakket aan op het vlak van sensoren, aandrijvings- en besturingstechniek, zoals software engineering, PLC-sturingen, elektrische stuurkasten en plannen. We zorgen voor de integratie en aansturing van pneumatica, hydraulica en elektronica.

Metaalbewerking

Wij beschikken zelf over een eigentijds en performant machinepark om diversie metaalconstructie en -bewerkingsopdrachten tot een goed einde te brengen. We doen aan draaien, lassen, CNC-frezen en plaatbewerking en maken de juiste, unieke stukken die u nodig hebt.

Heeft u een project in gedachten? Wij denken graag en vrijblijvend met u mee.

Welke services bieden we u nog?

We beschikken over geroutineerde medewerkers met de nodige know-how om de klus voor u op een veilige en efficiënte manier te klaren. We kunnen u ondersteunen in de analyse-fase, de planningsfase, de implementatie-fase, de productie-fase en de onderhoudsfase.

Industriële installaties - Elektriciteitswerken

Voor zowat al uw elektriciteitsvraagstukken op en rond uw machines of in uw gebouw heeft E&M Projects een oplossing.

Preventief en regulier onderhoud

Bij E&M Projects zorgen we dat uw installatie steeds in een optimale staat verkeert. Wij ontzorgen u op een professionele en klantvriendelijke manier.

Machineoptimalisatie

Bij E&M Projects denken we met u mee om het maximum uit elke installatie te halen, door de juiste aanpassingen en automatisaties te doen.

Technische interventies

Snel en goed geholpen worden als er een technische interventie nodig is. Dat is wat u verwacht. En daar gaat ons ervaren team elke dag voor.

Industriële verhuizingen

Een industriële verhuizing is geen sinecure. Ons team zorgt voor het loskoppelen, transporteren, terugplaatsen, aansluiten en afstellen van uw machinepark. Zo bent u snel weer ‘up and running’.